CriticalDance Forum
http://www.ballet-dance.com/forum/

Promotions!
http://www.ballet-dance.com/forum/viewtopic.php?f=42&t=32478
Page 1 of 1

Author:  ksneds [ Thu Oct 23, 2008 6:36 pm ]
Post subject:  Promotions!

Congratulations to Kizzy Howard and Christina Michanek for their promotion to soloist:

Kizzy Howard og Christina Michanek udnævnt til solister
Ved morgentræningen på Det Kongelige Teater på Kongens Nytorv torsdag udnævnte balletmester Nikolaj Hübbe engelske Kizzy Howard og danske Christina Michanek til solister ved Den Kongelige Ballet.

De to dansere har gennem noget tid fået tildelt større roller og partier. Kizzy Howard har bl.a. danset den store pas de deux i Kenneth Greves Nøddeknækkeren ved premieren i 2007 og solistpartier i en lang række værker bl.a. Etudes, Napoli, Don Quixote, Bella Figura, Uden Titel #1, Sylfiden, og Romeo og Julie.

Christina Michanek har bl.a. danset Sylfiden i Nikolaj Hübbes opsætning af Bournonvilles klassiker, hovedpartiet i Louise Midjords Den lille pige med svovlstikkerne, solistpartiet i Requiem og Planet Wonderful. Pas de cinq i Abdallah, kadetten Poul i Fjernt fra Danmark, pas de trois og Trine i Livjægerne på Amager, og kusinerne Helena og Emilia i Romeo og Julie.

Christina Michanek står desuden over for sit livs rolle, når hun på næste torsdag danser hovedpartiet ved premieren i Tim Rushtons nyopsætning af Askepot på Operaens Store Scene.

Page 1 of 1 All times are UTC - 7 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/