CriticalDance Forum
http://www.ballet-dance.com/forum/

06-07: Ballet at the Kastellet - June 2, 2007
http://www.ballet-dance.com/forum/viewtopic.php?f=42&t=29901
Page 1 of 1

Author:  ksneds [ Fri Jun 01, 2007 7:00 am ]
Post subject:  06-07: Ballet at the Kastellet - June 2, 2007

Gratis ballet i Kastellet med højdepunkter fra den forgangne og kommende sæson

Kastellet, bag Kommandantboligen
Lørdag d. 2. juni 2007 kl. 16.00

Kira and the Kindred Spirits, Napoli, H.C. Andersen og meget mere

Startskuddet til landsdækkende balletturné
Den Kongelige Ballet byder udenfor til en festlig eftermiddag i det grønne med Ballet i Kastellet, som i år afholdes for syvende gang. Arrangementet er traditionen tro gratis og finder i år sted lørdag d. 2. juni kl. 16.00, hvor der serveres højdepunkter fra sæsonen, der gik og den, der kommer.

Ballet i Kastellet har tidligere fundet sted i august måned, men fra i år er arrangementet rykket til juni og vil derfor skyde sommerens store landsdækkende balletturné i det fri i gang. I 2008 vil arrangementet undtagelsesvis finde sted i august pga. turné, men igen i 2009 og fremefter bliver Ballet i Kastellet en fast, tilbagevendende tradition i starten af juni.

Masser af højdepunkter fra en varieret sæson
Det har på mange måder været en flot og varieret sæson for Den Kongelige Ballet, og det fejres med en bred vifte af højdepunkter fra både den forgangne og den kommende sæson. Publikum kan glæde sig til uddrag fra bl.a. Le Sacre du Printemps, Rhapsody fra American Mixture med bl.a. Kira and the Kindred Spirits på scenen, Don Quixote, Flemming Flindts Caroline Mathilde, 3. akten af Bournonvilles Napoli, Svanesøen og så kan publikum se frem til en smagsprøve på Nøddeknækkeren, der først har premiere den 5. december 2007.

Foruden Kira and the Kindred Spirits kan publikum glæde sig til at møde hele det store balletkompagni, bl.a. Thomas Lund, Gudrun Bojesen, Silja Schandorff, Kenneth Greve, Kristoffer Sakurai og Gitte Lindstrøm.

Ligesom tidligere år vil der allerede fra kl. 14 være balletdansere på scenen, idet kompagniet varmer op på scenen. Der vil være mulighed for at købe mad og drikkevarer på området.

Se Pressefotos og mere information om Ballet i Kastellet. For yderligere information eller aftale om interview/reportage, kontakt venligst nedenstående.

Lundbeck er eksklusiv forestillingssponsor.

Page 1 of 1 All times are UTC - 7 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/